Volg het laatste nieuws in onze groep op Facebook.
Lees zeker ook onze laatste nieuwsbrief!

⬇ Lees hieronder hoe het werkt. ⬇

Account aanmaken

Je kan de boekingen van je yogalessen volledig zelf beheren. Hiervoor maak je eerst een account aan in Eversports, ons softwareprogramma. Dat kan op 3 manieren:

1 via ons één van onze lessenroosters: YOC Zuid of YOC Online.

2 via de pagina's van YOC op eversports.be: YOC Zuid / YOC Online.

3 via de pagina's van YOC in de app van Eversports. Download 'm in de App Store voor je iPhone of via Google Play voor Android smartphone.

Een les volgen op locatie

Je reserveert je les online tegen een kleine kost en betaalt ter plaatse met je flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je boekt je les volledig online met een digikaart. Klik hier voor een duidelijk overzicht. Met je flexkaart ben je ook altijd welkom zonder vooraf te reserveren!

Een online les volgen via livestream

Je kan ervoor kiezen om live yogalessen mee te volgen vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis. Je kan een les boeken via het lessenrooster, of rechtstreeks via de Eversports site of app (zie hierboven). De les wordt gegeven via Zoom. Betalen doe je direct bij de boeking. Je kunt tot een uur voor aanvang van de online les kosteloos annuleren. Het tegoed blijft beschikbaar voor het reserveren van een andere les.

Een les bekijken in de video library

Doe je graag mee met een yogales op je eigen moment? Dan kan je voor een opname van onze lessen terecht in onze videotheek. Na aankoop blijft de opname 3 weken beschikbaar in je account en kun je deze zo vaak gebruiken als je wil.

Levels

Beginnen – Level 1

Deze lessen zijn voor iedereen die wil beginnen of juist begonnen is met (actieve) yoga. De lessen zijn matig intensief, dus ook dat kan een beweegreden zijn om deze lessen te volgen. In deze lessen maak je kennis met de basis yogahoudingen, met de nadruk op staande houdingen. Wissel gerust af tussen Vinyasa, Ashtanga en Iyengar Yoga, ze vullen elkaar mooi aan. We raden aan minstens een tiental Level 1 (Beginnen) lessen te volgen alvorens door te stromen naar de Level 2 (Oefenen) lessen. Uiteraard is dit maar een richtlijn en zeer persoonsgebonden. Bij twijfel, bespreek het met de docent ter plaatse.

Verkennen – All Levels

Dit niveau is voor iedereen die al wat ervaring heeft (dus niet als eerste kennismaking!). In deze les verken je je eigen grenzen, maar word je aangespoord om je eigen niveau te respecteren. We raden aan dat je minimaal een 5-tal lessen ervaring hebt met Level 1 (Beginnen) lessen in de specifieke yogastijl (Iyengar / Vinyasa / Ashtanga). De leerkracht reikt voor ieder niveau verschillende opties aan.

Oefenen – Level 2

Ben je bekend met onze Level 1 (Beginnen) en/of All Levels (Verkennen) lessen? Heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten in een yogales en ken je de basis yogahoudingen? Kom dan naar deze lessen en verdiep je yogabeoefening. Omgekeerde houdingen als hoofdstand en schouderstand komen regelmatig aan bod. Weet dat voor alle houdingen geldt dat het een oefening is, je hoeft de eindhouding dus nog niet te kunnen om deze lessen te volgen!

Verdiepen – Level 3

Wil je je blijven verdiepen in de wondere wereld van de yoga en heb je minstens een jaar ervaring? Kom dan naar deze les! Je werkt aan de hand van uitdagende reeksen en houdingen aan meer kracht, souplesse en uithouding, maar vooral ook aan een diepere concentratie.

Herbronnen – Gentle Level

Deze lessen zijn voor iedereen, beginnende én doorwinterde yogi’s. Zachte lessen, traag van tempo met als filosofie “Stretching the Body, Relaxing the Mind”.

Specifiek – No Level

Deze lessen zijn heel specifiek qua inhoud en/of doelgroep. Iedereen kan meedoen. De intensiteit van de les bepaal je zelf. Weet dat je nooit alles hoeft mee te doen in een yogales!

Onze prijzen

We maken (sinds corona) een onderscheid tussen ‘Flexkaarten’ en ‘Digikaarten’. Een Flekaart (kartonnen beurtenkaart) koop je bij ons ter plaatse in de studio. Een Digikaart (digitale beurtenkaart) koop je online via Eversports. Meer uitleg hierover lees je onder de prijzentabel én op deze PDF.

Studentenprijzen:

  • Flexkaart studentenprijs op vertoon studentenkaart (<26 jaar) aan de balie in de studio
  • Digikaart studentenkorting bedraagt -10% >>> kortingscode via info@yoga-on-call.be met foto van je studentenkaartStudent
———
LESSEN OP LOCATIE
———
Proefles € 10
Losse les € 15
5 beurten Flexkaart € 65 € 60
5 beurten Digikaart € 70 - 10%
10 beurten Flexkaart € 120 € 110
10 beurten Digikaart € 130 - 10%
20 beurten Flexkaart € 200 € 180
20 beurten Digikaart € 220 - 10%
50 beurten Flexkaart op aanvraag (info@yoga-on-call.be)
———
LESSEN VIA LIVESTREAM
———
Proefles € 5
Losse les € 9
5 beurten Digikaart € 45
10 beurten Digikaart € 90
———
VIDEOTHEEK
———
1 les € 6
5 lessen € 30

Betaalinfo

Flexkaart = kartonnen beurtenkaart die je ter plaatse koopt, zoals voorheen. Je plaats in de les reserveer je voor een kleine kost online of je komt gewoon naar de studio als je vrije plaatsen ziet. Voor aanvang van de les laat je de flexkaart afstempelen door de docent.

Digikaart = digitale beurtenkaart waarmee je online je les boekt én betaalt. Je beurt wordt automatisch afgeschreven. Het betaalproces wijst zichzelf. Voor aanvang van de les laat je de docent gewoon even weten dan je aanwezig bent.

Het aankopen van livestreams of een video uit onze videotheek gebeurt volledig online.

Betalen voor workshops en/of reeksen gebeurt altijd via online registratie. Hiervoor klik je door op de workshop van jouw keuze op de workshops pagina.

Klik op de link voor een DIGI CADEAUBON! De bedragen stemmen overeen met: een 5-beurtenkaart, een 10-beurtenkaart en een 20-beurtenkaart. Tevens kun je de cadeaubon ter waarde van 70 euro aankopen voor de reeks Mama & Baby Yoga.
Wil je liever een ‘FLEX CADEAUBON’? (Lees: een mooi kartonnen kaartje in een leuk envelopje met een zakje Yogi Tea erbij) Wees welkom om deze vanaf 15 minuten vóór of nà een les op te pikken bij ons aan de Zuid.

Welke yoga is voor jou?

Geen idee welke yogastijl jou het meeste ligt?

Doe onze test

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)