ONLINE LESSEN VIA LIVESTREAM & VIDEO LIBRARY

KLIK HIER VOOR HET ONLINE LESSENROOSTER

KLIK HIER VOOR DE VIDEO LIBRARY

🎁 NIEUW: GIFT VOUCHERS VOOR ONLINE LESSEN VIA LIVESTREAM

Alle lessen op locatie zijn voor onbepaalde tijd geannuleerd. Iedere week hebben we echter een groot aanbod met online lessen! Schrijf je dus massaal in om les te volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis! Bij je favoriete docent nog wel!! Het aantal lessen dat we kunnen aanbieden hangt af van het aantal deelnemers.
Volg het laatste nieuws in onze groep op Facebook.
Lees hier onze laatste nieuwsbrief!

⬇ Lees hieronder hoe het werkt. ⬇

Account aanmaken

Je kan de boekingen van je yogalessen volledig zelf beheren. Je zal hiervoor wel eerst een account moeten aanmaken op Eversports, ons softwareprogramma. Dat kan op 3 manieren:

1 via ons lessenrooster

2 via de pagina van YOC op eversports.be

3 via de pagina van YOC in de app van Eversports. Download 'm in de App Store voor je iPhone of via Google Play voor Android smartphone.

Een online les boeken en volgen via livestream

Je kan ervoor kiezen om live yogalessen mee te volgen vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis. Je kan een les boeken via het lessenrooster, of rechtstreeks via de Eversports site of app (zie hierboven). De les wordt gegeven via Zoom. Betalen doe je direct bij de boeking. Je kunt tot een uur voor aanvang van de online les kosteloos annuleren. Het tegoed blijft beschikbaar voor het reserveren van een andere les.

Een les bekijken in de video library

Doe je graag mee met een yogales op je eigen moment? Dan kan je voor een opname van onze lessen terecht in onze videotheek. Na aankoop blijft de opname 3 weken beschikbaar in je account en kun je deze zo vaak gebruiken als je wil.

Levels

Beginnen – Level 1

Deze lessen zijn voor iedereen die wil beginnen of juist begonnen is met (actieve) yoga. De lessen zijn matig intensief, dus ook dat kan een beweegreden zijn om deze lessen te volgen. In deze lessen maak je kennis met de basis yogahoudingen, met de nadruk op staande houdingen. Wissel gerust af tussen Vinyasa, Ashtanga en Iyengar Yoga, ze vullen elkaar mooi aan. We raden aan minstens een tiental Level 1 (Beginnen) lessen te volgen alvorens door te stromen naar de Level 2 (Oefenen) lessen. Uiteraard is dit maar een richtlijn en zeer persoonsgebonden. Bij twijfel, bespreek het met de docent ter plaatse.

Verkennen – All Levels

Dit niveau is voor iedereen die al wat ervaring heeft (dus niet als eerste kennismaking!). In deze les verken je je eigen grenzen, maar word je aangespoord om je eigen niveau te respecteren. We raden aan dat je minimaal een 5-tal lessen ervaring hebt met Level 1 (Beginnen) lessen in de specifieke yogastijl (Iyengar / Vinyasa / Ashtanga). De leerkracht reikt voor ieder niveau verschillende opties aan.

Oefenen – Level 2

Ben je bekend met onze Level 1 (Beginnen) en/of All Levels (Verkennen) lessen? Heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten in een yogales en ken je de basis yogahoudingen? Kom dan naar deze lessen en verdiep je yogabeoefening. Omgekeerde houdingen als hoofdstand en schouderstand komen regelmatig aan bod. Weet dat voor alle houdingen geldt dat het een oefening is, je hoeft de eindhouding dus nog niet te kunnen om deze lessen te volgen!

Verdiepen – Level 3

Wil je je blijven verdiepen in de wondere wereld van de yoga en heb je minstens een jaar ervaring? Kom dan naar deze les! Je werkt aan de hand van uitdagende reeksen en houdingen aan meer kracht, souplesse en uithouding, maar vooral ook aan een diepere concentratie.

Herbronnen – Gentle Level

Deze lessen zijn voor iedereen, beginnende én doorwinterde yogi’s. Zachte lessen, traag van tempo met als filosofie “Stretching the Body, Relaxing the Mind”.

Specifiek – No Level

Deze lessen zijn heel specifiek qua inhoud en/of doelgroep. Iedereen kan meedoen. De intensiteit van de les bepaal je zelf. Weet dat je nooit alles hoeft mee te doen in een yogales!

Onze prijzen

Student Kinderen Koop online
Online yogales via livestream € 9 Koop online
Gift voucher voor online yogales via livestream € 9 Koop online
Online yogales uit Video Library € 6 Koop online

Betaalinfo

Het aankopen van livestreams of een video uit onze video library gebeurt volledig online. Je kan o.a. betalen met Bancontact, Paypal of je kredietkaart.

Betalen voor onze lessen op locatie kan ter plaatse in de studio: contant, via Payconiq of overschrijving (betaalgegevens krijg je ter plaatse). Betalen met je bankkaart kan helaas niet. Je beurtenkaart voor de lessen op locatie kan je ook op voorhand online bestellen via onze webshop. Toon je bewijs van betaling via je smartphone aan de docent, en je krijgt direct je kaart!

Betalen voor workshops en/of reeksen gebeurt altijd via online registratie. Hiervoor klik je door op de workshop van jouw keuze op de workshops pagina.

Welke yoga is voor jou?

Geen idee welke yogastijl jou het meeste ligt?

Doe onze test

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)