Caroline

Doceert Ashtanga Mysore

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga in de (toenmalige) kamerstudio van Dolly. Zowel fysiek als mentaal spraken de meer dynamische vormen als Vinyasa en Ashtanga Yoga mij toen al het meest aan.

Het is na het afronden van een Vinyasa Teacher Training - georganiseerd door Antwerp Yoga - dat ik in Bali mijn hart volledig verloren heb aan Ashtanga, meer bepaald in haar traditionele en meest pure vorm: Mysore stijl.

Deze passie heeft me geleid naar 2 van mijn grootste inspiratiebronnen: Kino MacGregor en Tim Feldman en onder hun stimulans heb ik in 2012 mijn eerste reis naar Mysore, India gemaakt om er te studeren aan het KPJAYI (K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute). Sindsdien keer ik er jaarlijks terug om mijn studies verder te zetten bij mijn leraar Sharath Jois.

Eind 2015 ben ik vereerd geweest met zijn goedkeuring om les te geven als Authorised Level 1 instructrice en in maart 2017 heb ik Sharath geassisteerd in de shala van KPJAYI, een uitzonderlijke ervaring die me veel heeft bijgebracht.

Ashtanga Yoga leert me dat iedereen uniek is en dat continue inzet, toewijding, daadkracht, vastberadenheid en discipline ons ver kunnen brengen. Ik kijk ernaar uit deze passie en interesse te delen en te zien groeien in iedereen die bij mij op de yogamat stapt. Mijn dank gaat uit naar de verschillende leraren en medestudenten die mijn pad hebben gekruist en me nog altijd bijstaan en de juiste richting aangeven.