Prijzen

€ 30,- / € 27,-

JE BETAALT 30 EURO OF MET 3 VAN JE LIVESTREAMBEURTEN ALS JE EEN 5 X LIVESTREAMKAART HEBT OF KOOPT (3 X 9 = 27 EURO).

Betaalinfo

Via Bancontact, PayPal of Credit Card. Wijst zich vanzelf in de software van Eversports. Klik hieronder op 'registreer nu'.

Tech neck antidote - yoga tegen spanning in de nek en schouders met Alexander

Zondag 28 maart van 15u30 tot 18u

Misschien heb je vaak spanningen en hoofdpijn door langdurig te zitten of hangen in een slechte houding achter je pc of smartphone. Dat noemen we een 'tech neck', een samenvoeging van technologie en de bijhorende positie van het hoofd en de nek.

De pijn bouwt meestal op. Na enkele dagen of weken verdwijnt ze om soms gedurende vele jaren sporadisch terug te komen. De stijve nek en de pijn kunnen zich verspreiden naar je middenrug, schouderbladen en armen. Wanneer je beweegt kan de pijn scherp zijn, maar ook dof. Misschien krijg je er zelfs hoofdpijn van.

Je voelt een tech neck wanneer je je smartphone of laptop gebruikt, en ook 's nachts kun je er last van hebben. De pijn leidt je af en heeft uiteindelijk een negatieve invloed op je dagelijks leven.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die soms last heeft van spanning in hun schouders en nek. Je schouders, nek en bovenrug hebben regelmatig onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. In deze workshop halen we onnodige spanning weg zodat je meer comfort krijgt in je bovenlichaam. We leggen de focus op houdingen die ruimte creëren en werken aan een goeie balans tussen kracht en flexibiliteit in onze schouders, nek en bovenrug.

Benodigdheden: yogariem, yogablokje(s), plaid/dekentje en twee tennisballen

Niveau: Verkennen - All Levels

Lesgever

Alexander

Wanneer

28-03-2021 van 15.30 tot 18.00

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)