Prijzen

€40,- voor de reeks van 5 lessen

Betaalinfo

Voor deze reeks registreer én betaal je
op voorhand online! Klik hiernaast
(scroll naar beneden) op 'registreer nu'.
Maak voor je kinderen (t.b.v. Kleuter, Kids
en Tiener Yoga) een reservering onder je
eigen naam. Ter plaatse noteren we dan de
naam en leeftijd van je kind en eventuele
bijzonderheden waarmee we rekening dienen
te houden.

Lees ook even de algemene voorwaarden
hiernaast!

Tiener Yoga

Ideaal voor: tieners tussen 12 en 16 jaar

Yoga voor als je te oud bent voor de Kids Yoga en nog te jong om je thuis te voelen bij de volwassenen.

Tieneryoga zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd waardoor je sneller en effectiever je dingen kunt doen, zoals bijvoorbeeld je huiswerk. Zo houd je tijd en energie over voor de dingen die jij leuk vindt! Tijdens de lessen wordt je je bewust van de dingen die jou bezig houden en ontdek je eigen kracht en mogelijkheden. Yoga en mediatie helpen je omgaan met de veranderingen die je op relatief korte doormaakt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Tieneryoga doe je samen, gezellig met je leeftijdgenoten!

Yoga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en wordt je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

We bieden de Tiener Yoga aan in reeksen van 5 lessen (online registratie). Je kunt deze reeksen het hele jaar door volgen. Je kunt bij ieder begin van een reeks instappen.

De lessen gaan telkens door op donderdag van 17.00-18.00 uur @ YOC Zuid.

Reeks 1: 27/09, 04/10, 11/10, 18/10 en 25/10 2018
Reeks 2: 08/11, 15/11, 22/11, 29/11 en 06/12 2018
Reeks 3: 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 en 21/02 2019
Reeks 4: 28/02, 14/03, 21/03, 28/03 en 04/04 2019
Reeks 5: 25/04, 02/05, 09/05, 16/05 en 23/05 2019

De reeksen gaan door vanaf 8 inschrijvingen! Zeg het voort!

Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen (online registratie) en de prijs bedraagt 40 euro. Je betaalt online voor deze lessen, beurtenkaarten zijn niet geldig.

Bij inschrijving voor de reeks Tiener Yoga gelden volgende ALGEMENE VOORWAARDEN: Annulering voor deze reeks kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald. Als een tiener vanwege medische redenen 3 of meer lessen niet kan volgen, kan hij / zij op vertoon van een doktersattest, de gemiste lessen inhalen in een volgende reeks. Alle afwezigheden om andere redenen kunnen niet (meer) ingehaald worden en / of in rekening gebracht worden van een volgende reeks. Bij inschrijving voor een reeks betaald men dus telkens voor de volle reeks van 5 lessen.

Lesgever(s)

Sarah,

Wanneer & waar?

Bekijk ons lessenrooster

Registreren?

Voor deze les vragen we je om te registeren.
Registreer nu

Bekijk ons volledige aanbod aan yoga

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)