Schrijf je helemaal onderaan in op onze kwartaal nieuwsbrief!

Francis

Doceert: Hatha Yoga

Ik was een nieuwsgierig kind. Toen grote mensen me vroegen wat ik wilde worden later, gaf ik telkens een ander antwoord. Eigenlijk wou ik alles worden, want de wereld was groot en er viel zoveel te ontdekken, zoveel te leren!

Op school genoot ik met volle teugen van alle kennis die me werd aangeboden. Op mijn veertiende leerde ik mezelf gitaar spelen, en…op mijn achttiende wist ik nog steeds niet wat ik wou worden. Ik werd uiteindelijk… een onrustige twijfelaar.

Op een gegeven moment toerde ik als gitarist bij een bekende zanger door de lage landen en studeerde tegelijk Natuurkunde aan de UGent. De onrust was er nog steeds, en zou nog lang blijven, maar toen ik jaren later in een fitnessclub een Vinyasa yogales volgde, gebeurde er iets. Ineens kon ik gedurende een uurtje yoga mijn geest tot rust brengen.

Om dit gevoel aan anderen te kunnen doorgeven, wou ik zélf graag Yogales geven. Ik volgde trainingen bij David Swenson, Anthony Carlisi, Manju Jois en wijlen Sri K. Pattabhi Jois en zette mijn eerste stappen als yogadocent.

In de loop der jaren ontwikkelde ik mijn eigen stijl, met elementen uit Vinyasa, Ashtanga en Yin. Een toegankelijke les voor mensen die door een beetje te bewegen even wat rust in hun hoofd willen brengen.

Ik zie je op woensdagochtend!