Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Mathieu

Mathieu neemt momenteel een kleine pauze van het wekelijks lesgeven, maar hij maakt wél deel uit van het YOC Teacher Training team!

Yoga kwam op mijn pad toen ik in 2013 besliste om het roer om te gooien. Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven en wat begon als een wekelijkse workout om mijn hoofd leeg te maken, flexibeler & sterker te worden, resulteerde al snel in een dagelijkse gewoonte, waardoor ik me steeds beter in mijn vel én in mijn hoofd ging voelen.

Vanaf mijn eerste les voelde ik dat yoga veel meer te bieden had dan enkel de fysieke uitdaging. Ik had snel de smaak te pakken. Gedreven door passie en nieuwsgierigheid verken ik graag verschillende stijlen van yogadocenten over de hele wereld. Het ruime Westerse en traditionele aanbod prikkelt me om mijn eigen stijl te vinden en deze door te geven.

Onder het motto ‘practice what you preach’ zijn mijn lessen een weerspiegeling van mijn levenservaringen en persoonlijke ‘yoga practice’. Verwacht je aan een diepe, uitdagende, meditatieve flow waar je naar de kern van je lichaam en geest gaat. Je fysieke lichaam is onlosmakelijk verbonden met je emotionele, intellectuele, mentale en spirituele lichaam. Met mijn holistische benadering en de aandacht voor de verschillende lagen van het lichaam wil ik je helpen om lichaam en geest te zuiveren en in harmonie te brengen.

Ik kijk er naar uit om je op je yogamat te verwelkomen en je hand vast te nemen op een innerlijke reis doorheen je lichaam en geest.

Zon op al je wegen!