Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Muriel

Doceert: Yin Yoga

Op 19-jarige leeftijd begon ik met yoga, op zoek naar fysieke kracht en mentale rust. Wat begon als een nieuwe vorm van lichaamsbeweging, groeide uit tot een levenslange passie. Yoga maakt me niet alleen fysiek sterker en flexibeler, maar ook mentaal rustiger en gefocust. Elke yogasessie voelt als een mini-vakantie voor de geest. Ik houd ervan hoe yoga me de mogelijkheid geeft om te blijven leren en groeien.

Ik volgde opleidingen bij Yogalife, Rusty Wells, David Emerson en Sarah Powers. Gaandeweg ontdekte ik dat yoga meer is dan alleen fysieke oefening; het is een levenswijze die me helpt om in balans te komen en innerlijke rust te vinden. Yoga leert me om in het moment te leven, mildheid te tonen naar mezelf en anderen, en een diepere connectie met mezelf en de wereld te ervaren.

Ik geloof dat yoga iedereen kan helpen om bewuster te leven, wat essentieel is in onze stressvolle wereld. Het brengt fysieke en mentale balans, leert je beter naar je lichaam te luisteren en spanning te verlichten. Yoga bevordert mindfulness, veerkracht, geduld en meer mildheid voor onszelf. Door regelmatige beoefening ontwikkel je doorzettingsvermogen en toewijding, wat in alle aspecten van het leven ten goede komt. Yoga helpt om een dieper begrip van jezelf en je omgeving te krijgen, wat leidt tot een vervullend en harmonieus leven.

Ik hoop dat ik met mijn lessen anderen kan helpen om dichter bij zichzelf te komen en zelfcompassie te ontwikkelen. Ik wil anderen aanmoedigen om innerlijke rust te vinden en zowel fysiek als mentaal veerkrachtig te zijn.

Naast yoga ben ik actief als psycholoog en run ik een B&B. Ik houd van reizen en vind geluk in zowel het maken van verbindingen met anderen als in momenten van rust en aanwezigheid.