Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Yoga kwam op mijn pad na de geboorte van mijn dochter in de zoektocht om weer 'iets van beweging' te doen. Snel werd duidelijk dat het niet enkel fysieke voldoening gaf, ook op mentaal vlak bleek yoga de opvulling van een leemte die ik tot op die dag nog niet had kunnen benoemen.

Wat begon als een wekelijkse les bij de beginners, groeide al snel uit naar een dagelijkse 'practise', het bestuderen van yoga filosofie en geschiedenis en het volgen van Teacher Trainings in binnen- en buitenland.

Yoga is voor mij thuiskomen. Eén van mijn favoriete quotes is “yoga every damn day”: wat de dag ook brengt, come rain or come shine, yoga maakt er deel van uit en daar hoef ik dan niet altijd een matje voor uit te rollen, het is mijn manier van leven. Sinds ik yoga beoefen, ben ik veel vaker in het moment en nergens anders. 'Be Here Now' is nog zo'n mantra waar ik naar probeer te leven. Voor mij is yoga ook 'stillness in action'. Ik combineer graag de flow van vinyasa met de kracht van yin yoga en mindfulness meditatie- technieken om balans te vinden op en naast de mat.

Ik woon in Zutendaal, Limburg met mijn dochter en veel diertjes. Ik heb de deuren van mijn eigen yogastudio, Sarah Kusters Yoga, in januari 2023 geopend en verder volg ik een opleiding als life, health & body coach aan de Levensschool.

Mijn yoga- en meditatieopleidingen volgde ik bij Mirjam Wagner en David Lurey, Antwerp Yoga, Cyndi Lee (Om Yoga - New York), Marcel Van de Vis en wijlen Anat Geiger. Momenteel volg ik ook het Iyengar Yoga mentorship programma bij Eva Kamala.

Eerder gaf ik les in Maastricht en Hasselt en nu vind je me dus ook regelmatig in Gent bij Yoga on Call!

Hopelijk zie ik je snel op de mat.