Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Thip

Als kind vroeg ik me al af wat het doel was van het leven.Toen ik op tienjarige leeftijd verhuisde vanuit Thailand naar België, paste ik me snel aan aan de westerse levensgewoontes, maar mijn jeugd was niet altijd eenvoudig. Als jongvolwassene ging ik op zoek naar meer evenwicht in mijn leven. Een sterke drang naar innerlijke rust bracht me uiteindelijk bij Yoga.

In 2010 vertrok ik naar Brazilië om bij David Lurey te studeren. Ik rondde er mijn eerste docentenopleiding af. In de jaren die volgden woonde ik ontelbare workshops en opleidingen bij. Ik kreeg les van Robert Boustany, Bryan Kest, Rusty Wells, Dylan Werner, Mirjam Wagner, Katherine Budig, Janet Stone en meer recent van Meghan Currie.

Bij deze laatste volg ik nog jaarlijks een of meerdere workshops/retreats. Meghan legt de nadruk op meer vrouwelijkheid, meer vloeiendheid, en creëert een intense ‘Yin-energie’ in de beoefening van de asana’s (yogahoudingen). Iets waar ik mezelf helemaal in terug kan vinden.

Ik blijf mij met liefde en plezier verdiepen in de vele aspecten van de yogaleer. Deze eeuwenoude levenskunst brengt me steeds dichter bij mijn authentieke zelf en helpt me balans, dankbaarheid, rust, vreugde en geluk te vinden in het dagelijkse leven.

Via mijn yogalessen wil ik graag al deze positieve effecten van Yoga delen en doorgeven.

"Lokah Samastah Sukhino Bhavantu - Om Shanti"

Mogen alle wezens in het universum gelukkig en vrij zijn en mogen al mijn gedachtes, emoties, woorden en daden bijdragen aan dat geluk - vrede in je hart, en vrede voor de hele wereld.