Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
workshop

Are you a moon lover?

met Nele Van Poucke

zaterdag 25 november

Exploring the lunar side of Vinyasa Yoga!

Wanneer?

zaterdag 25 november van 14.00-17.00 uur

Prijs

€49,- voor de workshop van 3 uur
€125,- voor de 3 workshops met Nele

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Lunar Prana Vinyasa overbrugt de grijze zone tussen een dynamische Vinyasa Flow en de stilte en rust van Yin Yoga. Lunar Prana Vinyasa werd ontwikkelt door Shiva Rea als een natuurlijke evolutie in de wereld van Vinyasa Yoga. Het is een meditatieve, herstellende 'practice' als perfecte antidote voor ons hectische leven.

Perfect voor de liefhebbers van flow lessen maar met veel meer zachtheid.

Nele Van Poucke

Blond, klein van stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop. Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 18 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

www.schoolofvinyasa.be


-------

De workshop gaat door bij 8 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.