Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
workshop

Calm the fall frenzy met Yoga & Ayurveda

met Nele van Poucke

zaterdag 30 september

Heb je dat ook eind September? Dat opgejaagde gevoel in je hoofd, onrust, slecht slapen en misschien een moeilijkere spijsvertering?

Wanneer?

zaterdag 30 september van 14.00-17.00 uur

Prijs

€49,- voor de workshop van 3 uur
€125 voor de drie workshops met Nele.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Dan kan Ayurveda je helpen om rust te brengen met simpele tips & tricks zowel fysiek en mentaal. Ayurveda is de zusterwetenschap van yoga. Ayus betekent leven. Veda betekent kennis, wetenschap of kunst. De leer van de Ayurveda is een veelomvattend systeem en wordt al duizenden jaren in India maar ook in andere culturen beoefend. Het doel van Ayurveda om het lichaam gezond te houden voor de ziekte zich kan manifesteren, het helpt om balans te brengen.

In deze workshop bespreken we kort wat Ayurveda eigenlijk is, leggen we de verschillende types uit en vertellen we meer over de Ayurvedische seizoenen met name het Vata seizoen zo’n grote impact hebben op onze innerlijke rust.

We hebben allemaal een druk leven en de tips & tricks zijn heel makelijk toe te passen.Je krijgt héél veel persoonlijke selfcare tips ivm je ochtend ritueel, voeding, dagindeling etc.

TOPICS:

  1. Wat is Ayurveda, korte intro.

  2. Wat is VATA Dosha?

  3. Vata seizoen en welke invloed heeft dat op je?

  4. Vata balanceren zodat je kalm, rustig de herfst door kan!

  5. Selfcare tips!

  6. Rustgevende yoga sessie

Een aanrader voor zowel beginners als ervaren yogi’s!

Zie ook de twee andere workshops van Nele in oktober en november! Volg je ze graag alledrie? Dan is er een combinatieprijs!

Nele Van Poucke

Blond, klein van stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop. Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 18 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

www.schoolofvinyasa.be

-------

De workshop gaat door bij 8 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.