Schrijf je helemaal onderaan in op onze kwartaal nieuwsbrief!

Op maat

Wanneer je net iets meer nodig hebt

Ben je op zoek naar individuele begeleiding? Of een teambuilding? Een vrijgezellenactiviteit? Bij ons kun je hiervoor terecht. Stel ons je vraag en wij zoeken een gepast antwoord!

Privélessen

Soms wil je graag les alleen voor jezelf! Oorspronkelijk werd yoga aangeleerd van meester op leerling, één op één. Ook deze formule bieden wij aan. Verschillende docenten van Yoga on Call geven privélessen.

Je kan kiezen voor individuele yogalessen om verschillende redenen:

  • Je wenst yoga te leren op jou tempo, afgestemd op jou mogelijkheden en niveau.

  • Je wil graag een persoonlijk oefenschema uitwerken om zelf thuis te oefenen.

  • Je doet mee met de groepslessen, maar zit met bepaalde vragen en je zoekt verheldering.

  • Je kampt met een blessure of een klacht zoals stress, rugpijn, zware vermoeidheid, slapeloosheid, last van de ademhaling, emotionele instabiliteit, spier- en gewrichtsletsels enz...

  • Je hebt een fysieke beperking en wil yoga leren op een aangepaste manier.

  • Je bent zwanger en wil extra begeleiding voor een aangename zwangerschap en ter voorbereiding op je bevalling.

  • Je zoekt een methode ter ondersteuning van revalidatie.

Naargelang de situatie kan één individuele sessie voldoende zijn of is een traject van meerdere sessies nodig of gewenst. Ook een combinatie van individuele- en groepslessen behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer & Prijs

Alle privéslessen worden geboekt in overleg met de docent en naargelang de beschikbaarheid van de ruimte. Sommige docenten komen ook bij jou thuis of op kantoor. Prijzen voor privélessen starten vanaf 60 euro, maar zijn telkens in overleg.

Teambuildings en zo

Ook voor teambuildings, evenementen, vrijgezellenactiviteiten, etc. kun je bij ons terecht. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij zoeken een gepast antwoord. Dit kan zowel in één van onze zalen als bij jullie op kantoor, school, event center, buitenlocatie, etc. We beschikken over veel materiaal (yogamatten, blokjes, dekens, riemen) om mee te nemen op verplaatsing. Op deze manier kunnen we vrijwel overal een aangename en professionele yoga ervaring bieden.