Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Yin Yoga

Ideaal voor: mensen die in diepere stretches willen gaan en de deugd van geduld willen oefenen

Deze vorm van yoga is eerder traag van tempo, maar diep en grensverleggend omdat de stretches langer worden aangehouden. Een zeer goede les om aandacht, concentratie en geduld op te bouwen!

Kenmerken van Yin Yoga

  • We beoefenen vooral zittende en liggende houdingen en blijven er een stuk langer in dan we gewoon zijn.

  • We maken gebruik van de zwaartekracht om dieper in de houdingen en de stretches te gaan.

  • We geven ons over en laten los om in de diepere lagen van ons zijn te komen.

  • We houden stretches langer aan en geven ons lichaam de mogelijkheid om naar de diepere lagen van spanning te gaan. We creëren zachte tractie in de diepere weefsels rondom onze gewrichten en beenderen, vooral die van de heupen en lage rug.

  • Het beoefenen van Yin Yoga heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en is zeker 's avonds een goede voorbereiding voor de nacht die komt.

Bekijk hier een compilatie van onze lessen Yin Yoga en maak kennis met onze docenten! Dit geeft je een eerste beeld van wat je mag verwachten. Niets kan echter op tegen jouw persoonlijke ervaring! Kom dus gewoon proberen. Liefst een aantal keren. Dan pas weet je wat yoga voor jou kan betekenen en welke stijl of welke stijlen jou het meest liggen.

Nieuw hier?

Wil je naar de les komen? Fijn! Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Boek een proefles via ons lessenrooster of klik hier rechtsboven even op 'start nu'.